Natascha Hulsker

Recruitment Consultant

Ik zou mezelf omschrijven als een enthousiaste en gedreven vrouw, die het leven op een creatieve, analytische en humoristische wijze benadert.

Sport is een van mijn passies. Vroeger heb ik fanatiek gedanst en gehockeyd. Momenteel doe ik aan boksen, hardlopen, grit en paaldansen.

Naast sport, leer ik graag talen. Italiaans en Frans spreken mij het meest aan, omdat ik zelf 6% Italiaans ben en Frans vind ik gewoon heerlijk klinken. Persoonlijke groei is mij op het lijf geschreven. Elke maand zie ik een coach die mij door middel van spiegelen helpt te ontwikkelen. Hierdoor ontwikkel ik zelfkennis, mensenkennis en zelfvertrouwen. Door mijn interesse in persoonlijke groei, ben ik nooit uitgeleerd.

Zakelijk komt mijn Rotterdamse kant naar boven. Ik ben betrokken, werk hard en doe alles met gevoel.

Mijn grootste kwaliteit binnen HR is toch wel mijn gespreksvoering. Een jaar psychologie studeren in combinatie met het voeren van veel gesprekken, maken dat ik als geen ander weet hoe ik mensen goed te woord moet staan. Door mensen heen kan prikken waar anderen dat laten liggen, is wat mij onderscheidt.

Contact Natascha Hulsker via:

Bel me terug

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.